Super User

Super User

Prilozi

Prilozi

Pekarski krumpir – 13,00 kn

Pommes – 13,00 kn

Kroketi – 13,00 kn

Krumpir u foliji (sa svježim sirom) – 17,00 kn

Bijela riža na maslacu – 13,00 kn

Jela od ribe

Jela od ribe

Lignje na žaru – 53,00 kn
(lignje, prilog pommes)

Frigane lignje – 53,00 kn
(frigane lignje, prilog pommes)

Punjene lignje – 59,00 kn 
(lignje punjene sa sirom, prilog pommes)


 

 

 

Meni za male goste

Pileći bečki - 25,00 kn
(pohani pileći odrezak, prilog pommes, ketchup)

Pileći ražnjići - 25,00 kn
(pileći ražnjići, prilog pommes)

Ćevapčići - 25,00 kn
(čevapčići, prilog pommes, ketchup)

Pizza mali medo - 25,00 kn
(sir, šunka, slanina, kulen)

Jela s roštilja

Ramsteak Polaris – 80,00 kn
(ramsteak, šampinjoni, pršut, origano, tagliatelle)

Ramsteak na žaru s krumpirom u foliji – 80,00 kn
(ramsteak, prilog krumpir u foliji)

Mućkalica Polaris – 50,00 kn
(ćevapi, pileći ražnjići, svinjski vrat, povrće, vrhnje)

Svinjski medaljoni u umaku od gljiva s kroketima – 50,00 kn
(medaljoni, gljive, prilog kroketi)

Svinjski ražnjići s pekarskim krumpirom – 45,00 kn
(svinjski ražnjići, prilog pekarski krumpir, povrtni mix)

Svinjski vrat na žaru s pekarskim krumpirom – 45,00 kn
(svinjski vrat, prilog pekarski krumpir, povrtni mix)

Pileći steak na žaru – 45,00 kn
(pileći odrezak, prilog pommes)

Pileći ražnjići – 40,00 kn
(pileći ražnjići, pekarski krumpir, povrtni mix)

Pileći ražnjići umotani u slaninu – 45,00 kn
(pileći ražnjići, pekarski krumpir, povrtni mix)

Piletina Polaris – 45,00 kn
(iskošteni batak i zabatak, pekarski krumpir, povrtni mix)

Gurmanska piletina Polaris – 50,00 kn
(iskošteni batak i zabatak punjen sirom i suhim vratom, pekarski krumpir, povrtni mix)

Pureći steak na žaru – 45,00 kn
(pureći odrezak, prilog pommes)

Pureći steak sa njokama četiri vrste sira – 50,00 kn
(pureći odrezak, njoke, gorgonzola, mozzarella, gouda, parmezan)


Ćevapi u lepinji – 35,00 kn
(ćevapi, lepinja, luk)

Ćevapi mali u lepinji – 25,00 kn
(ćevapi, lepinja, luk)

Miješano meso – 60,00 kn
(pileći ražnjići, iskošteni pileći batak i zabatak, svinjski vrat, ćevapi, slanina, pljeskavica, prilog pekarski krumpir)

Pljeskavica – 40,00 kn
(pljeskavica, prilog pekarski krumpir)

Punjena pljeskavica – 45,00 kn
(pljeskavica punjena suhim vratom i sirom, prilog pekarski krumpir)

Zapečena pljeskavica – 45,00 kn
(pljeskavica punjena suhim vratom i sirom zapečena u vrhnju i ajvaru)


Plata mali medvjed – 110,00 kn
(pileći ražnjić, iskošteni pileći batak i zabatak, bečki odrezak, ćevapi, prilog pommes i pekarski krumpir)

Plata veliki medvjed – 210,00 kn
(pileći ražnjić, iskošteni pileći batak i zabatak, ramsteak, svinjski vrat, bečki odrezak, ćevapi, prilog pommes i pekarski krumpir)

Jela iz tavice

Bečki odrezak – 47,00 kn
(pileći odrezak, prilog pomfrit)

Pureći cordon bleu – 55,00 kn
(pureći odrezak, šunka, sir, prilog pomfrit)

Preporuka šefa kuhinje
Zapečena pljeskavica u vrhnju – 41,00 kn
(pljeskavica, vrhnje, ajvar)

Mućkalica Polaris – 43,00 kn
(povrće, ćevapi, pileći ražnjić, svinjski kotlet)

Pohana piletina Polaris – 43,00 kn
(iskošteni batak i nadbatak, prilog krumpir na pekarski)

 

 

 

Rižoto

Rižoto

Rižoto s morskim plodovima – 45,00 kn
(riža, plodovi mora, rajčica)
 
Rižoto chilli piletina – 45,00 kn
(riža, piletina, ljuti chilli, rajčica)

Rižoto sweet chilli piletina – 45,00 kn
(riža, piletina, sweet chilli, rajčica)

Rižoto Polaris – 45,00 kn 
(riža, ramsteak, gljive, origano, vrhnje za kuhanje, ulje od vrganja)


Rižoto s povrćem – 45,00 kn 
(riža, tikvice, grašak, brokula, mrkva, cvjetača, vrhnje za kuhanje)

Rižoto sa šampinjonima – 40,00 kn 
(riža, šampinjoni, vrhnje za kuhanje)

Tjestenina

Tjestenina

Špageti bolognese – 40,00 kn
(špageti, mljeveno meso, umak od rajčice)

Špageti carbonara – 40,00 kn
(špageti, slanina, pršut, jaje, parmezan, vrhnje za kuhanje)

Tagliatelle Polaris – 42,00 kn
(piletina, šampinjoni, maslinovo ulje, češnjak, peršin, vrhnje za kuhanje, bijelo vino)

Tagliatelle chilli piletina – 41,00 kn
(piletina, tikvice, svježa paprika, chilli, umak od rajčice)

Tagliatelle curry piletina – 41,00 kn
(piletina, curry, vrhnje za kuhanje)

Zelene tagliatelle s lososom – 41,00 kn
(dimljeni losos, maslinovo ulje, češnjak, peršin, vrhnje za kuhanje)

Tortellini s pršutom u bijelom umaku – 41,00 kn
(pršut, vrhnje za kuhanje, peršin, vino)

Gnocchi s pršutom i gorgonzolom – 41,00 kn
(gorgonzola, pršut, vrhnje za kuhanje)


Gnocchi s četiri vrste sira – 41,00 kn
(njoki, gouda, mozzarella, gorgonzola, parmezan, bechamel)

Lazanje četiri vrste sira – 40,00 kn
(lazanje, gouda, mozzarella, gorgonzola, parmezan, bechamel)

Lazanje s mesom – 40,00 kn
(lazanje, mljeveno meso, umak od rajčice, sir, bechamel)

Lazanje s povrćem – 40,00 kn
(lazanje, povrće, sir, bešamel)

 

Glavna jela - Salate

Salata Polaris – 35,00 kn
(zelena salata, paprika, rajčica, krastavac, grill pileći prutići)

Salata s tunjevinom – 35,00 kn
(zelena salata, paprika, rajčica, krastavac, luk, tunjevina, masline)

Preporuka šefa kuhinje
Pileća Crispy salata – 35,00 kn
(zelena salata, paprika, rajčica, krastavac, pohani pileći prutići)

Salata sa tunjevinom i tjesteninom – 35,00 kn
(tunjevina, tjestenina, kiseli krastavci, luk, kiselo vrhnje, senf, majoneza, peršin, masline)

Salata sa piletinom i tjesteninom - 35,00 kn
(piletina, tjestenina, kiseli krastavci, luk, kiselo vrhnje, senf, majoneza, peršin)

Topla predjela


Zapečeni šampinjoni sa sirom i pršutom – 30,00 kn
(šampinjoni, sir, pršut)

Šampinjoni na žaru - 18,00 kn

Zapečena mozzarela sa pršutom – 30,00 kn
(mozzarela, pršut)

Povrće na žaru – 25,00 kn
(patlidžan, tikvice, rajčica, paprika - pečeni na roštilju)

Juha od gljiva – 15,00 kn
(krem juha od gljiva)

Juha od rajčice sa rižom – 15,00 kn
(krem juha od rajčice, riža)


Dnevna juha - 15,00 kn

Hladna predjela

Slavonska zakuska - 35,00 kn
(kulen, suhi vrat, slanina, svježi sir, ajvar)

Mozzarela i rajčica sa aceto balsamicom - 25,00 kn
(mozzarela, rajčica, aceto balsamico)

Pašteta od tune - 20,00 kn
(tunjevina, majoneza, senf, začini)

Couver - 20,00 kn
(svježi sir, bijeli luk, crvena paprika)

Stranica 2 od 4
Go to top