Jelovnik restorana Polaris

Dragi gosti,

u želji da Vam omogućimo najbolju atmosferu u restoranu, kvalitetna i stručno pripremljena jela, putem ove stranice Vas informiramo o našoj ponudi jela i pića u restoranu. Jelovnik je podložan izmjeni ovisno o dobu godine i dostupnim namirnicama od dobavljača o čemu ćete uvijek biti upoznati od strane našeg ljubaznog osoblja.

Cijelu ponudu jela i pića možete pregledati u izborniku s desne strane. Ako pojedino jelo želite izmijeniti po svom okusu (slanije, ljuće, dodatni prilozi, više ili manje pečeno...) naši kuhari će ih rado prilagoditi vašim željama.

Jela navedena u kategorijama s desne strane se mogu naručiti i u catering opciji (dostava jela na vašu adresu u toplim kupkama). Za sve narudžbe i dostavu, molimo kontaktirajte nas na 205 000.

Dobrodošli i dobar tek!

Svečanosti

Za sve Vaše svečanosti i posebne prigode, restoran Polaris može primiti grupe do 80 gostiju za što je potrebno prethodno se najaviti i zatražiti ponudu.

Uz visoku razinu kvalitete, ljubazno i stručno osoblje, možemo Vam ponuditi slijedeće:

  • 80 sjedećih mjesta
  • Kvalitetna vinska lista za svečanosti
  • Vegetarijanski specijaliteti
  • Catering (Krizme, pričesti, krštenja, maturalne zabave)
  • Privatne zabave (team Building, rođendani, momačke i djevojačke večeri)
  • Mogućnost ekskluziviteta (zakup kompletnog restorana)
  • Organizacije grupnih posjeta i ponudaJavite nam se s povjerenjem ovdje - Kontakt Ili nazovite na 099 207 1111

Catering

Catering restorana Polaris se može organizirati u prostoru Trgovačkog centra Portanova, restorana Polaris ili na Vašoj lokaciji u gradu Osijeku i okolici. Nema premalog ili prevelikog cateringa. Nazovite nas s povjerenjem.

Uz raznoliku ponudu menija, dnevnih menija, profesionalno osoblje i kvalitetnu hranu, garantiramo zadovoljstvo za vas i vaše goste. U ponudi su i dnevni meniji za tvrtke koji se donose na vašu adresu topli i spremni za konzumaciju.

Pošaljite upit za ponudu kako bi Vas mogli kontaktirati za detalje ovdje - Kontakt Ili nazovite na 099 207 1111

Go to top